phone

0912 045 28 40

open-mail

info@hamrocket.com

مجله همراکت

13 راهکار اصلی افزایش امنیت دامنه سایت

امنیت دامنه سایت
فهرست مطلب

امروزه، امنیت دامنه سایت به یکی از اولویت‌های اصلی هر کسب‌وکاری تبدیل شده است. نام دامنه شما شناسنامه برند شما در میان دریایی تقریباً بی‌پایان از وب‌سایت‌ها است. درست مانند آدرس تجاری که به افراد اجازه می‌دهد مقر فیزیکی برند شما را پیدا کنند، نام دامنه شما یک نقطه تماس اصلی برای افراد آنلاین است و به همین دلیل، با افزایش تهدیدات سایبری و حملات هکرها، محافظت از اطلاعات و زیرساخت‌های آنلاین ضروری است. در این مقاله، به بررسی ۱3 راهکار موثر برای افزایش امنیت دامنه سایت می‌پردازیم.

مزایای بهبود و افزایش امنیت دامنه سایت

در عصر امروز، یک حضور آنلاین قوی می‌تواند به ارزشمندترین دارایی یک برند تبدیل شود. این تنها با یک نام دامنه امن امکان‌پذیر است. به طور خاص، در اینجا چیزی است که پس از تأمین کامل امنیت دامنه خود از آن لذت خواهید برد.

تصویر برند قوی‌تر

دامنه شما افزونه‌ای از برند شما است. یک نام دامنه امن به یک شهرت قابل احترام کمک می‌کند زیرا تعهد به حرفه‌ای‌گری و شیوه‌های تجاری خوب را نشان می‌دهد. علاوه بر این، امنیت نام دامنه سوءاستفاده توسط سایبری مخرب را دلسرد می‌کند که به حفظ یک تصویر قابل اعتماد در چشم مشتریان شما و عموم مردم کمک می‌کند.

داده‌های امن و قابل اعتماد

یک نام دامنه امن به جلوگیری از دسترسی غیرمجاز و نقض داده کمک می‌کند. هدف این است که داده‌های شرکت شما و داده‌های کاربران ایمن باشند. از این گذشته، نقض داده‌ها با هزینه برای کسب‌وکارتان اتفاق می‌افتد؛ یک مطالعه IBM در سال ۲۰۲۳ نشان داد که یک نقض داده معمولی برای یک سازمان ۴.۴۵ میلیون دلار هزینه دارد.

ثبات مالی

حمله‌های سایبری پیامدهای مالی مستقیم و غیرمستقیم را به همراه دارند که می‌تواند بر ثبات مالی کسب‌وکارتان تأثیر بگذارد. یک نام دامنه امن به شما کمک می‌کند از این سرنوشت اجتناب کنید.

اعتماد و مشتریان وفادار

اعتماد مشتری یک جزء اساسی هر کسب‌وکار یا سرمایه‌گذاری آنلاین موفق است. ایمن کردن نام دامنه شما نشان‌دهنده تعهد به محافظت از حریم خصوصی و داده‌های مشتریان شما است. مردم متوجه این تعهد می‌شوند که اعتماد به برند شما را تقویت می‌کند.

رعایت مقررات

برای کسب‌وکارهایی در بخش‌های خاص، افزایش امنیت دامنه بخشی جدایی‌ناپذیر از رعایت مقررات صنعت در مورد حفاظت از داده‌ها و حریم خصوصی است. این به شما کمک می‌کند تا از مجازات‌های قانونی بالقوه اجتناب کنید.

انواع رایج تهدیدات نام دامنه

هک نام دامنه

هک نام دامنه زمانی رخ می‌دهد که یک شخص غیرمجاز به حساب ثبت‌کننده شما دسترسی پیدا کند و بدون رضایت شما کنترل دامنه شما را در دست بگیرد. جرایم سایبری می‌توانند این کار را به روش‌های مختلفی انجام دهند، از جمله تکنیک‌های فیشینگ و بهره‌برداری از آسیب‌پذیری‌های امنیتی در ثبت‌کننده دامنه شما و هنگامی که آن‌ها کنترل دامنه شما را در دست بگیرند، می‌توانند هر کاری که می‌خواهند با آن انجام دهند.

سایبر اسکواتینگ و تایپوسکواتینگ

سایبر اسکواتینگ زمانی است که یک فرد فریبکار نام دامنه‌ای را ثبت می‌کند که احتمالاً با یک برند، علامت تجاری یا فرد شناخته شده اشتباه گرفته می‌شود. به عنوان مثال، برخی از بازیگران مخرب، انواع غلط املای یک نام دامنه محبوب را ثبت می‌کنند. سایبر اسکواترها امیدوارند از افرادی که فکر می‌کنند به وب‌سایت واقعی یک برند مراجعه می‌کنند، سوءاستفاده کنند.

حملات سیستم نام دامنه (DNS)

سیستم نام دامنه (DNS) اساساً یک دفترچه تلفن برای اینترنت است. حملات DNS می‌تواند به چندین شکل انجام شود. به عنوان مثال، جعل DNS وجود دارد، جایی که مهاجمان ترافیک را از یک سرور قانونی به یک سرور جعلی هدایت می‌کنند. از آنجا، آنها می توانند داده های شخصی را سرقت کنند یا بدافزار معرفی کنند. نوع دیگری از سوءاستفاده DNS، حمله توزیع شده منع سرویس نامیده می شود، جایی که مهاجم سروری را با درخواست ها غرق می کند، آن را تحت فشار قرار می دهد و در نهایت آن را غیرقابل دسترسی می کند.

تصاحب دامنه منقضی

اگر به زمانی که نام دامنه شما منقضی می‌شود فکر نکرده‌اید، در معرض این جرم سایبری هستید. یک بازیگر بد می‌تواند با صبر منتظر انقضا باشد، سپس به سرعت دامنه شما را قبل از اینکه بتوانید تمدید کنید خریداری کند و در نتیجه هویت آنلاین شما را تصاحب کند. از آنجا، آنها می‌توانند تلاش کنند دامنه را با سود به شما بفروشند. جایگزین دیگر این است که آنها می‌توانند از دامنه شما برای طرح‌هایی استفاده کنند و از ترافیک موجود و بهینه‌سازی موتور جستجو (SEO) تثبیت شده آن بهره‌برداری کنند.

11 راهکار افزایش امنیت دامنه سایت

1. انتخاب یک ثبت‌کننده قابل اعتماد

اولین قدم برای ایمن کردن نام دامنه شما انتخاب یک ثبت‌کننده دامنه معتبر است. بسیاری از ثبت‌کننده‌ها و میزبان‌های وب را به صورت آنلاین پیدا خواهید کرد، اما همه آن‌ها یکسان نیستند.
به دنبال ارائه دهنده‌ای با شهرت برای اقدامات امنیتی قوی، خدمات مشتری عالی و سابقه قوی در دفاع در برابر تهدیدات سایبری باشید. نظرات و رتبه‌بندی‌های مثبت در وب‌سایت‌های مقایسه یا وب‌سایت‌های بررسی کاربران نشانه خوبی است.

به دنبال ارائه دهنده‌ای باشید که خدمات ایمنی دامنه اضافی ارائه می‌دهد. 

2. قفل کردن نام دامنه

خود پس از ثبت نام دامنه قفل دامنه را فعال کنید، این ویژگی امنیتی به طور خودکار هرگونه تلاش برای انتقال دامنه را مسدود می‌کند. هر زمان که برای تغییر تنظیمات حساب یا تنظیمات دامنه به وب‌سایت ثبت‌نام مراجعه می‌کنید، تأیید کنید که قفل دامنه هنوز روشن است.

3. نظارت بر فعالیت‌های مشکوک

استفاده از ابزارهای نظارتی برای شناسایی و بررسی فعالیت‌های مشکوک در دامنه شما می‌تواند به شما در شناسایی و جلوگیری از حملات کمک کند.

4. رمزهای عبور قوی و منحصر به فرد 

برای جلوگیری از دسترسی غیرمجاز، از رمزهای عبور منحصر به فرد و قوی برای حساب ثبت‌کننده خود استفاده کنید. برای افزایش پیچیدگی، ترکیبی از حروف، اعداد و کاراکترهای خاص را در نظر بگیرید. از استفاده از کلمات رایج خودداری کنید. اگر چندین دامنه با ثبت‌کننده‌های مختلف دارید، برای هر کدام از رمزهای عبور منحصر به فرد استفاده کنید. یک مدیر رمز عبور مانند LastPass، Dashlane، KeePass یا 1Password به شما کمک می‌کند برای هر یک از حساب‌های خود یک رمز عبور منحصر به فرد ایجاد کنید و آن‌ها را به صورت ایمن ذخیره کنید.

علاوه بر این، برای کاهش بیشتر خطر، رمزهای عبور خود را به طور مرتب تغییر دهید.

5. احراز هویت دو مرحله‌ای (2FA) 

احراز هویت دو مرحله‌ای با درخواست یک فرم دوم تأیید فراتر از رمز عبور، نام دامنه شما را ایمن می‌کند. تأیید دوم معمولاً یک کد یا پیوند از یک پیام متنی، ایمیل یا برنامه احراز هویت است.
حتی اگر کسی نام کاربری و رمز عبور شما را به دست آورد، بدون مرحله تأیید اضافی نمی‌تواند به حساب شما دسترسی پیدا کند. بنابراین، 2FA راه خوبی برای محافظت در برابر تکنیک‌های فیشینگ است.

6. نام دامنه خود را برای چندین سال ثبت کنید

اگر ثبت‌کننده نام دامنه شما به شما امکان می‌دهد نام دامنه خود را برای چندین سال قفل کنید، این گزینه را در نظر بگیرید، با توجه به اینکه تمدیدهای سالانه یک فرصت مکرر برای تصرف نام دامنه هستند.

7. تنظیم تمدید خودکار را 

راه دیگری برای جلوگیری از تصرف نام دامنه شما در هنگام انقضا وجود دارد: تنظیم تمدید خودکار دامنه. حذف نیاز به ردیابی دستی تاریخ تمدید به شما آرامش خاطر می‌دهد که هیچ قطعی خدماتی به دلیل تمدید نام دامنه دیر یا از دست رفته وجود نخواهد داشت. اطلاعات کارت اعتباری خود را به‌روز نگه دارید تا اطمینان حاصل کنید که فرآیند تمدید خودکار به طور یکپارچه تکمیل می‌شود.

8. بروزرسانی مداوم اطلاعات تماس خود 

برای امنیت دامنه محکم‌تر، اطلاعات تماس خود را با ثبت‌کننده خود به‌روز نگه دارید. این تضمین می‌کند که اعلان‌های به موقع در مورد نام دامنه خود، مانند یادآوری‌های تمدید و هشدارهای امنیتی را دریافت می‌کنید.

اطلاعات تماس به‌روز همچنین برای بازیابی دسترسی به حساب خود در صورت نقض یا فراموشی اعتبار ورود شما حیاتی است.

9. پشتیبان‌گیری منظم از داده‌ها

پشتیبان‌گیری منظم از داده‌ها به شما این امکان را می‌دهد که در صورت بروز هرگونه مشکل یا حمله سایبری، اطلاعات خود را بازیابی کنید. از ابزارهای پشتیبان‌گیری خودکار استفاده کنید تا از اتلاف زمان و تلاش جلوگیری کنید.

10. نام خود را علامت تجاری کنید

یک علامت تجاری حقوق شما را بر روی دامنه تقویت می‌کند و اقدام قانونی علیه افرادی که تلاش می‌کنند به کسب‌وکار شما آسیب برسانند، دارایی‌های شما را سرقت کنند یا با فریب مشتریان شما از شهرت برندتان سود ببرند را آسان‌تر می‌کند. علامت‌های تجاری همچنین به عنوان بازدارنده عمل می‌کنند.

11. برای یک سرویس نظارت بر دامنه ثبت‌نام کنید

آخرین مورد، اما نه کم‌اهمیت، در نظر گرفتن ثبت‌نام برای خدمات نظارت بر دامنه است. آن‌ها وب را برای نام‌های دامنه مشابه، از جمله ثبت نام‌های دامنه‌ای که از برند شما تقلید می‌کنند یا شبیه به آن هستند، اسکن می‌کنند. اگر اسکن هر تقلیدکننده‌ای را تشخیص دهد، هشدارهایی دریافت خواهید کرد تا بتوانید اقدامات مناسب را انجام دهید.

12. به‌روزرسانی منظم نرم‌افزارها

نرم‌افزارها و سیستم‌های مدیریت محتوا (CMS) مانند وردپرس باید به‌طور منظم به‌روز شوند. به‌روزرسانی‌ها معمولاً شامل وصله‌های امنیتی هستند که می‌توانند نقاط ضعف سیستم شما را برطرف کنند.

13. استفاده از فایروال

فایروال‌ها می‌توانند ترافیک غیرمجاز و حملات سایبری را شناسایی و مسدود کنند. استفاده از فایروال وب (WAF) می‌تواند به شما در محافظت از وب‌سایت در برابر تهدیدات رایج کمک کند.

مطالب پیشنهادی
ایندکس شدن در گوگل

ایندکس شدن در گوگل چیست؟ 9 روش افزایش سرعت آن

۲:۰۳ ب٫ظ
بروزرسانی رپورتاژ آگهی

بروزرسانی رپورتاژ آگهی چگونه انجام میشود؟

۱۲:۴۶ ب٫ظ
گوگل ادز

گوگل ادز یا گوگل ادوردز چیست و چه کاربردی دارد؟

۳:۱۸ ب٫ظ

UX writing چیست و اصول نوشتن یوایکس رایتینگ

۱۱:۲۳ ق٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره طراحی سایت سئو سایت اینستاگرام تولید محتوا رایگان

اگر نیازی به مشاوره برای راه اندازی کسب کارت داری این فرم پر کن تا متخصص های ما باهات تماس بگیرن.